Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απογοητευμένος αλλά πιστός στη Νόριτς ο Γιαννούλης

Δημοφιλή

Μπορεί η Νόριτς να ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλη αισιοδοξία και αποτελώντας το πρώτο φαβορί για την άνοδο στην Premier League, ωστόσο η σεζόν δεν ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο. Χθες (29/4) έδωσε το προτελευταίο της παιχνίδι γι’ αυτή την αγωνιστική χρονιάς και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Γουέστ Μπρομ. Αυτή η ήττα ήταν μία από τις πολλές, που έχουν φέτος τα «καναρίνια».

Η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό φέτος και μαθηματικά δεν προλαβαίνουν να μπουν στα Play off της Championship και να διεκδικήσουν το τρίτο εισιτήριο για την άνοδο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε τον απολογισμό του στο «Easter Daily Press», μιλώντας για τη φετινή σεζόν, τους λόγους της αποτυχίας, αλλά και το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του μπαίνει σιγά σιγά στον τελευταίο του χρόνο.

«Δεν είναι υπέροχο. Όλοι είναι λυπημένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας γιατί ξέρουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε αυτή τη σεζόν. Τώρα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για τους οπαδούς μας. Τους απογοητεύσαμε αλλά απογοητεύσαμε και τους εαυτούς μας. Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά αυτή η σεζόν δεν ήταν καλή», είπε αρχικά ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Πρώτα από όλα, είναι οι παίκτες, μετά οι προπονητές και μετά οτιδήποτε. Φταίμε εμείς και είναι αποτυχία, φυσικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι από αυτό την επόμενη σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε φέτος. Λόγω της φόρμας μας, είμαστε εκτός πλέι οφ. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό γιατί είχαμε κάποια παιχνίδια στα οποία έπρεπε να είχαμε πάρει τρεις βαθμούς, αλλά δεν το κάναμε. Αυτό είναι ποδόσφαιρο μερικές φορές. Δεν είναι καλή σεζόν για εμάς.

Όλοι όσοι είναι σε αυτή την ομάδα θέλουν να ανέβουν, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε του χρόνου, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να το πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρά γεγονός ότι μπορεί να αναζητά μια νέα πρόκληση μετά την απογοήτευση της φετινής σεζόν, ο Γιαννούλης φαίνεται ικανοποιημένος με το να παραμείνει στη Νόριτς.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε ανυπομονώ να είμαι εδώ την επόμενη σεζόν και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους», κατέληξε ο Γιαννούλης σε δηλώσεις του σε αγγλικό μέσο.


Τελευταία νέα

Η Φιορεντίνα «πέταξε» εκτός τελικού την Μπριζ

Η Φιορεντίνα έβγαλε ποιότητα, πάθος, έμεινε όρθια στο «Γιαν Μπρέιντελ» και στις 29 του μήνα στην Αθήνα, στην OPAP...

Στην ίδια κατηγορία