Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σιαμπάνης: «Καλή και οργανωμένη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Μάριος Σιαμπάνης, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αποψινού (30/4, 20:00) αγώνα της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη τόνισε τι πρέπει να κάνουν οι “κίτρινοι” για να φύγουν νικητές.

Αρχικά, για τη διάθεση με τον οποία πηγαίνουν οι παίκτες του Άρη: “Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή μετά τiς δύο προηγούμενες νίκες στα πλέι οφ, τις οποίες τις χρειαζόμασταν. Τώρα βλέπουμε αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον αγώνα”.

Σχετικά με το πόσο βοηθά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι η ομάδα πατά με το… ενάμιση πόδι στην Ευρώπη, απάντησε: “Πράγματι, μας βοηθά πολύ αυτή η σκέψη! Όταν η διαφορά είναι στον ένα βαθμό, έχεις άγχος, νιώθεις πίεση. Φοβάσαι να μην χάσεις την Ευρώπη, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα στόχευε να είναι ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς”.

Πιο απελευθερωμένοι στα υπόλοιπα των πλέι οφ:

«Σίγουρα πάμε πιο απελευθερωμένοι. Δεν πάμε με φόβο, όμως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε πίεση να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Την Κυριακή θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι και με δύναμη, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τον ΠΑΟΚ πώς τον περιμένετεQ

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Έχουμε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τρεις φορές αυτή τη σεζόν, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, οπότε αναλόγως πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία