Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Απογευματινό «ραντεβού» στη Νέα Μεσημβρία

Δημοφιλή

Με τον Γιόνι Ότο να ανεβάζει διαρκώς «στροφές» εκκίνησε ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας Κυριακάτικης (07.04) αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των Play Off της Super League, έχοντας πρωτίστως κάνει το καθήκον του με Λαμία, διπλασιάζοντας τις νίκες του στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος. Γίνεται αντιληπτό πως ο κύριος όγκος δουλειάς -πλέον- ρίχνεται στον… τελικό κορυφής με την ΑΕΚ, με το αγωνιστικό τμήμα να καταναλώνει κατ΄αποκλειστικότητα ενέργεια με φόντο το εκτός έδρας ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο μέτωπο των απόντων ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο, με το αγωνιστικό τμήμα να ανανεώνει εκ νέου το ραντεβού του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Παρασκευή (05.04) στις 17:00 το απόγευμα. Σύμφωνα με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στην πρώτη ημέρα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ «οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους».

Συνεπώς, το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» δείχνει «focus» στον εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση χωρίς να δίνεται καμία βάση στην παρούσα φάση στα σετ αγώνων με την Κλαμπ Μπριζ στην Ευρώπη με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League που θα τεθούν στο επίκεντρο μετά την απαιτητική αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία