Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απόφαση σταθμός για τον ρατσισμό από τη FIFA

Δημοφιλή

Ως τον ιδανικότερο άνθρωπο να αναλάβει τον ρόλο του επικεφαλής ειδικής επιτροπής κατά του ρατσισμού θεωρεί τον Βινίσιους ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο πρόεδρος της FIFA σε συνάντηση που είχε με τον Βραζιλιάνο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης του ανέδειξε την ανάγκη να υπάρξουν ενέργειες κατά του φαινόμενου του ρατσισμού στα γήπεδα και όχι μόνο και του ζήτησε σε αυτή την προσπάθεια να αναλάβει πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα του τόνισε ότι στόχος του είναι άμεσα να συσταθεί μια ειδική επιτροπή κατά του ρατσισμού και του ζήτησε να έχει σε αυτή τον ρόλο του επικεφαλής.

«Δεν θα υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο με ρατσισμό. Οι αγώνες πρέπει να διακόπτονται άμεσα όταν συμβαίνει αυτό. Αρκετά!», ανέφερε ο Ινφαντίνο και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ακούσουμε τους παίκτες και το τι χρειάζονται για να εργαστούν σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον. Χρειαζόμαστε αυστηρότερες τιμωρίες. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο. Ως πρόεδρος της FIFA, αισθάνθηκα ότι έπρεπε να μιλήσω προσωπικά με τον Βινίσιους για το ζήτημα αυτό», ανέφερε ο Ινφαντίνο ο οποίος συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Σελεσάο στην Ισπανία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για ένα παιχνίδι με την Γουϊνέα το Σάββατο στο «Stage Front Stadium».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία