Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποφάσεις για τη νέα σεζόν

Δημοφιλή

Αλλα πέντε παιχνίδια απομένουν για τον ΠΑΟΚ Β΄ στη Σούπερ Λιγκ 2 και το επόμενο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ασφαλώς, από τα πρώτα ζητήματα, που θα τεθούν επί τάπητος είναι τα συμβόλαια παικτών, που λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Ο 25χρονος Νίκος Μπουργάνης-δανεικός τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Καραϊσκάκη Αρτας-έχει μοιραστεί μέχρι τώρα τον τίτλο του βασικού τερματοφύλακα με τον Χρήστο Ταλιχμανίδη, αφού καθένας τους έχει καταγράψει από δώδεκα συμμετοχές (σ’ άλλα τρία παιχνίδια έχει αγωνιστεί ο Κώστας Μπαλωμένος).

Βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ Β΄ είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, που σχεδόν δεν έχει χάσει παιχνίδι. Ο 30χρονος αμυντικός, βέβαια, αποτελεί… ειδική περίπτωση, με την έννοια ότι γι’ αυτόν δεν υπάρχει προοπτική να βρεθεί στην πρώτη ομάδα.

Εχοντας αγωνιστεί δανεικός τις προηγούμενες σεζόν σε Βόλο και Νίκη Βόλου, ο 23χρονος κεντρικός χαφ Αχιλλέας Σαλαμούρας (φωτ.) επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει σε 24 παιχνίδια (20 στο αρχικό σχήμα).

Με παρουσία –στην καλοκαιρινή προετοιμασία του 2019-και στην πρώτη ομάδα, ο Αντώνης Γαϊτανίδης επανεντάχθηκε στον ΠΑΟΚ μετά τους δανεισμούς σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακός. Μέχρι τώρα, όμως, έχει μόλις οχτώ συμμετοχές ως βασικός. Ρόλο αναπληρωματικού έχει κι ο 23χρονος χαφ Τάσος Μελετίδης, ενώ ο 21χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός Οδυσσέας Σπυρίδης μετράει δέκα συμμετοχές (οι δύο στο αρχικό σχήμα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία