Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Από τη διαιτησία στον τελικό της Κρήτης, στα σαλόνια της Euroleague

Δημοφιλή

Τώρα που απουσιάζει το «δίπολο» Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού από το Ελληνικό πρωτάθλημα ο μεγάλος χαμός γίνεται εκεί με τις ομάδες της περίφημης «δεύτερης ταχύτητας». Ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε Περιστέρι, ΑΕΚ, Προμηθέα θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.

Οι ανακοινώσεις για την διαιτησία πάντως είναι σαφές πως δεν λύνουν κανένα απολύτως πρόβλημα και προσφέρονται κυρίως για «εσωτερική κατανάλωση». Το σύστημα είναι παγιωμένο και ακόμη πολύ ισχυρό. Κανένα σοβαρό εποπτικό ανεξάρτητο όργανο δεν υφίσταται αυτή την στιγμή, ώστε να αξιολογήσει αν οι διαιτησίες ενός ρέφερι είναι καλές ή κακές.

Στον  ΠΑΟΚ ας πούμε, ακόμη θυμούνται σφυρίγματα της Τσαρούχα στον τελικού κυπέλλου στην Κρήτη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Λίγους μήνες μετά πάντως η συγκεκριμένη αξιολογήθηκε για την Ευρωλίγκα γεγονός που σημαίνει πώς αυτοί που κρίνουν βλέπουν… άλλα. Τίποτα απολύτως δεν άλλαξε από πέρσι  οπότε τίποτα απολύτως δεν μας προκαλεί εντύπωση.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

Ο κακός χαμός έγινε στο ΑΕΚ-Περιστέρι με την διαιτησία της κας Τσαρούχα.  Κυκλοφόρησαν μέχρι και φωτογραφίες της ως αθλήτριας του Περιστερίου στο παρελθόν! Η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση, ο μεγαλομέτοχος  Αγγελόπουλος ωρυόταν σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Το αποτέλεσμα; Η ΚΕΔ την όρισε κανονικά στο Παναθηναϊκός-Άρης.  Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την άνοδο της. Θα την δείτε -εδώ θα είμαστε- και στους τελικούς του πρωταθλήματος και στον τελικό (ξανά) του Κυπέλλου.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Πήραν κάποια χρήματα από τις εισπράξεις των αγώνων με την Μπεσίκτας και τον  Παναθηναϊκό οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Δεν καλύφθηκαν πλήρως, όμως η ομάδα κάνει μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθεί και οι περισσότεροι δείχνουν να το αντιλαμβάνονται.

ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

Έβαλε «πλάτη» το καλοκαίρι ο Σούλης στο Γουλιέλμο κι αυτό δεν το ξεχνάει ο ιδιοκτήτης. Απέρριψε εισηγήσεις που του ήρθαν πρόσφατα σχετικά με αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Τώρα, αν αύριο-μεθαύριο τα αποτελέσματα έρθουν ανάποδα(ο Άρης έχει κυκλώσει τα εντός έδρας ματς με Κολοσσό και Ρέθυμνο),τότε ίσως αλλάξει γνώμη…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

Στις 120 δόσεις μπήκε και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η ρύθμιση πληρώνεται από τον Σαββίδη. Στο μεταξύ 25.000 ευρώ περίπου έχουν εκταμιευτεί από το Basketball Champions League. To επόμενο διάστημα η διοργανώτρια αρχή θα καταβάλει και το υπόλοιπο των 20.000 ευρώ για να κλείσουν κάποιες τρύπες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία