Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Όλη η προσοχή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δημοφιλή

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League, αφού ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-2 κόντρα στη Λαμία για την 26η αγωνιστική. Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο UEFA Conference League. Μετά την άψογη πορεία του στους ομίλους, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση έχοντας παιχνίδι για τη φάση των «16».

Την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 22:00 οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίζουν στην Κροατία τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τους «16» του UEFA Conference League. Χωρίς «ανάσα» συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσα σε ένα μήνα έδωσε οκτώ παιχνίδια, με τα τέσσερα από αυτά να είναι ντέρμπι. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου θα ξεκινήσει άμεσα την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό, έχοντας ως στόχο να κάνει το βήμα πρόκρισης.

Δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται δεδομένα στα «πιτς» για το επερχόμενο παιχνίδι. Αυτοί είναι οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, οι οποίοι έχουν υποστεί θλάση και θα μείνουν εκτός για το επόμενο χρονικό διάστημα. Εκτός «μάχης» είναι και ο Ζόαν Σάστρε, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου, ωστόσο ο Ισπανός μπακ είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στη Λαμία, λόγω ίωσης και μένει να φανεί αν είναι κι αυτός ετοιμοπόλεμος για την Κροατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι εορταστικές ευχές σε Πόρτερ (pic)

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (04.05) για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεδομένου πως συμπληρώνει τα 24 έτη ζωής του,...

Στην ίδια κατηγορία