Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αντωνίου: «Θα αλλάξει η ημερομηνία του τελικού»

Δημοφιλή

Στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» παραχώρησε δηλώσεις ο Αστέριος Αντωνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως είναι πιθανή ακόμη και η αλλαγή ημερομηνίας!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από τα λεγόμενα του κύριου Σωκράτους κάνουμε εξαγωγή τις αδυναμίες, γιατί αυτό που είπε ότι επικοινώνησε η ελληνική αστυνομία και τους μετέφερε τις δυσκολίες που μπορεί να έχει ένας τελικός, δείχνει ότι αδυνατούμε να κάνουμε έναν σωστό τελικό εντός συνόρων.

Δείχνει την αδυναμία της αστυνομίας να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και την αδυναμία των παραγόντων να τιθασεύσουν αυτούς τους… στρατούς που δημιουργούν προβλήματα.

Καταλήγουμε και πάλι στην προκήρυξή μας. Πιστεύω ότι ρόλο σε αυτό πρέπει να έπαιξαν και οι Εθνικές μας εκλογές, γιατί εγώ από την πρώτη στιγμή είχα επιφύλαξη για την παραμονή των εκλογών που ορίστηκε ο αγώνας.

Ο κύριος Μπέος είχε πει προ πολλού ότι μπορεί να γίνει με μαθητές, έφτασε στα αυτιά μου ότι μπορεί να δεχθεί αυθημερόν τον κόσμο, να μην μπει στην πόλη του Βόλου.

Θα σταλεί επιστολή στον κύριο Μπέο και θα αλλάξει και η ημερομηνία του τελικού, γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε παραμονή των εκλογών να γίνει ο τελικός, αυτή είναι μια απόφαση που θα ληφθεί στο επόμενο συμβούλιο που θα γίνει στο τέλος του μήνα. Η ΕΠΟ προχώρησε σε αυτή την επιλογή μετά τον διακαή πόθο της κυπριακής ομοσπονδίας να γίνει εκεί ένας τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος».


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία