Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το αφιέρωμα της «AS» στον Τόμας!

Δημοφιλή

Η πασίγνωστη ισπανική εφημερίδα «AS» δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στην παρουσία του Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ο φορ του Δικεφάλου είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς παίκτες στην Ευρώπη.

Ακόμη αναφέρει ότι τα δικά του εννέα γκολ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν αυτά που έσωσαν την Μαγιόρκα, η οποία ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Με τα «ασπρόμαυρα» την φετινή σεζόν έχει σκοράρει 10 γκολ σε 28 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, και με βάση τη μελέτη της είναι ο πλέον παραγωγικός Ισπανός επιθετικός στην Ευρώπη, μόνο για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας και χωρίς να υπολογίζονται τα πέναλτι.

Ο Τόμας στον ΠΑΟΚ έχει 0,78 γκολ ανά 90λεπτο , την ώρα που ο Ράφα Μουγίκα έχει 0,67 γκολ ανά 90λεπτο, με τους Μοράλες (0,62), Τόνι Μαρτίνες (0,56), Μοράτα (0,48) να ακολουθούν.

Συνολικά, και με τα ίδια κριτήρια, κορυφαίος είναι φυσικά ο εξωγήινος Χάαλαντ (1,05 γκολ ανά 90λεπτο) και ακολουθούν οι Όμπαν (1,02), Όσιμεν (0,93), Τσούπο Μότινγκ (0,85), Γκομίς (0,84), Μπαπέ (0,83), Μπράντον Τόμας (0,78) και Γκονσάλο Ράμος (0,74).


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία