Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντίστροφη μέτρηση και για τους διεθνείς

Δημοφιλή

Εν αναμονή του Ράχμαν Μπάμπα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, περιμένοντας συγχρόνως και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο κύκλος προετοιμασίας του Δικεφάλου ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έχει αρχίσει από τη Δευτέρα (25.03) και πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης για έξτρα λύσεις στα χέρια του ενόσω καταστρώνει τα πλάνα του.

Ντόμινικ Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Στέφανος Τζίμας, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, με την επισήμανση πως ο Κροάτης κίπερ ενεργοποιήθηκε από στον πάγκο στην τελευταία υποχρέωση των Κροατών με την Αίγυπτο που διεξάγεται τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι δύο τελευταίοι γνώρισαν έναν πικρό αποκλεισμό από τη Γεωργία.

Στα αξιοσημείωτα δε πως ο Άλι Σαμάτα επέλεξε να μη δηλώσει το παρών με την Τανζανία στην αναμέτρηση με τη Βουλγαρία του Κίριλ Ντεσπόντοφ και αντ΄ αυτού να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη όπως ακριβώς και από τους αγώνες των Τανζανών με Αζερμπαϊτζαν και Μογγολία. Ένα… fun fact που τον συνοδεύει μάλιστα είναι πως έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής τριών ομάδων από όλες όσες φιλοξένησε και συνεχίζει το UEFA Europa Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανακοίνωση Βόλου για αλλαγή του διαιτητή VAR με… αιχμές

Αλλαγή στο διαιτητή του VAR υπήρξε στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Πανσερραϊκό, χωρίς ωστόσο η ΠΑΕ του Βόλου...

Στην ίδια κατηγορία