Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοίγει… φτερά στη Νιγηρία

Δημοφιλή

Όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ από τον περασμένο μήνα, για τα επόμενα τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ θα πάρει επ’ ώμου μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Νιγηρίας, παρέχοντας τεχνογνωσία και μεθοδολογία μέσα από τη συνεχή συνεργασία των δύο πλευρών. Η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει στην εξάπλωση της αγωνιστικής φιλοσοφίας του PAOK Academy εκτός Ελλάδας, εκτός Ευρώπης.

Χθες οι αντιπρόσωποι από τις ακαδημίες του Δικεφάλου, Γιώργος Γκούρτσας και Εμπενέζερ Χαγκάν, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Hearts και μίλησαν με τον ιδρυτή της, Άνταμ Μουκτάρ Μοχάμεντ, για τη συνεργασία των δύο ομάδων.

«Η συνεργασία είναι σε πολλές πτυχές, τόσο τεχνικής όσο και τακτικής, καθώς και σε οργανωτική δομή», είπε χαρακτηριστικά ο Γκούρτσας στο πλαίσιο της συνάντησης των δύο πλευρών.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ανάμεσα στους τέσσερις κορυφαίους συλλόγους στην Ελλάδα, που παίζει τακτικά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε αρχικά ο Μουκτάρ Μοχάμεντ και συνέχισε: «Βρίσκονται στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και διαθέτουν μεγάλη βάση θαυμαστών καθώς και πλούσια παράδοση. Αυτό το έργο είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και πιστεύουμε ότι η Νιγηρία χρειάζεται κάτι τέτοιο γιατί θα αλλάξει για τα καλά το ποδόσφαιρο της Νιγηρίας. Με κάθε σεμνότητα, έχω συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Νιγηρίας σε επίπεδο βάσης και μπορώ να πω ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα γιατί το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά, αυτή την προσπάθεια και αυτή τη συνεργασία, που θα έχει αντίκτυπο στην υπόλοιπη Αφρική, επειδή η Νιγηρία είναι η καρδιά της Δυτικής Αφρικής, όπου παίζεται το καλύτερο ποδόσφαιρο».

 

 

 

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία