Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άνετο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο PAOK Sports Arena με 3-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Μπλάνκεναου, Γάτση, Τακουρίδη, Σαλταφερίδη, Τρούχτσεβ, Φαν Χάρντερεν και λίμπερο τον Κοκκινάκη.

Κυριαρχικός ήταν ο Δικέφαλος στο πρώτο σετ, βγάζοντας ενέργεια στο παιχνίδι του, και παίζοντας σε υψηλό τέμπο. Οι «ασπρόμαυροι» πήραν από νωρίς τα… ηνία του σετ, 11-4, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την διαφορά στα τέλη, 17-9. Μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κράτησαν την Κηφισιά σε μεγάλη απόσταση, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-13, 1-0.

Σετ δύο εικόνων ήταν το δεύτερο, με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει και πάλι δυναμικά, έχοντας το προβάδισμα, 14-10, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βγάζουν αντίδραση και να κάνουν την ανατροπή, 15-16. Σ’ εκείνο το σημείο, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι πέρασε τον Μούχλια στην θέση του Σαλταφερίδη, αλλάζοντας τα πλάνα του. Έτσι ο ΠΑΟΚ έβγαλε την δική του αντίδραση, κυριάρχησε στο τάραφλεξ, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα, 23-16. Με σταθερά καλή απόδοση, οι παίκτες του Δικεφάλου δεν κινδύνεψαν, κατακτώντας το σετ με 25-18, 2-0.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ έχοντας την ψυχολογία υπέρ του, πήρε από νωρίς το προβάδισμα, 10-7, βάζοντας δύσκολα στην προσπάθεια των φιλοξενούμενων να διεκδικήσουν κάτι. Σε κομβικό σημείο η διαφορά αυξήθηκε ραγδαία, 20-14, με την Κηφισιά να μειώνει με 0-4 σερί, 20-18. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του, δεν μπήκε σε περιπέτειες, και με 25-22 κατέκτησε και το τρίτο σετ, παίρνοντας το «καθαρό» τρίποντο, 3-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στο Κάλιαρι, απέναντι στην Αλιάνζ Μιλάνο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της φάσης των «16» του CEV Men’s Cup.


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία