Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άνετη κόντρα στον Μακεδονικό η Κ15 του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το «απόλυτη» της σερί συνέχισε στο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League η Κ17 του ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 1-5 τον Μακεδονικό, για να κάνει το 4/4.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Πέρασε με άνεση και από την έδρα του Μακεδονικού η Κ15, κερδίζοντας 5-1, φτάνοντας στο τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα της Super League.

Στο 11′ ο Γκαβανούδης κέρδισε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Χαλδέζος, στο 28′ ο Γκαβανούδης έβγαλε την ασίστ για τον Σούβλατζη και το 0-2, ο οποίος σκόραρε και στο 35′, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Χαλδέζου.

Στο δεύτερο 40λεπτο η ομάδα των Κωνσταντινίδη και Βακουφάρη πέτυχε άλλα δύο γκολ -με τον Χαλδέζο-, έχασε σωρεία ευκαιριών και υπέπεσε σε παράβαση και πέναλτι στο 65′, με το οποίο ο Μακεδονικός μείωσε σε 1-5. Το 0-4 για τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, έκανε ο Χαλδέζος με πέναλτι που κέρδισε ο Μίσχος.

Στο 50′ δε, ο φορ του Δικεφάλου πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του με ωραία ατομική ενέργεια.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολαίδης, Τοπαλίδης (55′ Δημητρακόπουλος), Σνάουτσνερ (40′ Τελίδης), Κοντεκάς, Φιλιππιάδης, Γκαβανούδης, Λαζαρίδης, Μίσχος, Σούβλατζης (40′ Μπουκλάς), Παπαδόπουλος (40′ Σέφα), Χαλδέζος (55′ Χατσίδης)».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Οι Πασχαλιάτικες ευχές από τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ (pic)

Το δικό τους ευχετήριο μήνυμα έστειλαν, μέσω των επίσημων λογαριασμών που διατηρούν στα social media, οι οργανωμένοι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία