Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ: Ντέρμπι στο Παλατάκι απόψε (6/11) για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ένα ακόμη ντέρμπι στην έναρξη της Volley League έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί στο Παλατάκι τον Παναθηναϊκό σήμερα (6/11, 17:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του ένα ακόμη ντέρμπι, στοχεύοντας στην πρώτη νίκη του στη φετινή Volley League. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός στην «πρεμιέρα» του πρωταθλήματος επικράτησε του Μίλωνα με 3-0 σετ και ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν.

Οι τιμές είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 5€
VIP: 10€
VIP Lounge: 50€ (Εισιτήριο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το 2310988000)

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD.

Οι δηλώσεις του προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Μέχρι πριν κάποιες μέρες, παρότι γνωρίσαμε την ήττα από τον Ολυμπιακό, ήμασταν μία ομάδα με εξαιρετική προοπτική και πολλές δυνατότητες. Δυστυχώς, έχουμε χάσει έναν παίκτη κλειδί, τον Τόμας Ρούσο, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση και δεν θα αγωνίζεται για πολύ καιρό. Αυτό δημιουργεί μία δύσκολη κατάσταση για όλους μας.

Προσπαθούμε να βρούμε τη λύση, ωστόσο δεν είναι εύκολο. Πρέπει να το ξεπεράσουμε, διότι έχουμε έναν δυνατό αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα να χάσουμε, γι’ αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στο τέλος, το πρωτάθλημα είναι μακρύ, υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες, με πολλές εκπλήξεις, οπότε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, θα είναι ένα από αυτά».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία