Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μπράντον Τόμας: «Είμαι τόσο περήφανος!» (pic)

Δημοφιλή

Με το διπλό έφυγε από το Γεώργιος Καραϊσκάκης ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-4 επί του Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. H ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν καθηλωτική, υποχρεώνοντας σε μια βαριά και ταπεινωτική ήττα του Πειραιώτες.

Αναμφίβολα, ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός στράικερ σκόραρε δύο φορές «κλειδώνοντας» με τα προσωπικά του τέρματα τη νίκη στο Φάληρο, ενώ ξεπέρασε το 80% ευστοχίας στις πάσες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπράντον έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, υπογραμμίζοντας πως είναι περήφανος για την απόδοση της ομάδας.

«Τι παιχνίδι ρε ομάδα!! Μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Είμαι τόσο περήφανος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, στα σχόλια αποθεώνεται τόσο από πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Χρήστος Τζόλης, ο Κάλεντ Νάρεϊ και ο Τιάγκο Ντάντας όσο και από νυν συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Τόμας Μουργκ κάτω από τη φωτογραφία του Μπράντον, ο οποίος αναφέρει: «Έχεις τα γκολ μέσα στις φλέβες σου».

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Το δικό το σχόλιο για τη μάχη του τίτλου έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην...

Στην ίδια κατηγορία