Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Ανάσες» για τον Τάισον

Δημοφιλή

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με τους ασπρόμαυρους να μετατοπίζουν την προσοχή τους στις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις με Αλ Τααβόν (15/07) και Βέστερλο (16/07).

Γίνεται αντιληπτό πως μετά την ένταξη των νεοφερμένων Ράχμαν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει αρκετούς απόντες, ανάμεσα στους οποίους οι Λευτέρης Λύρατζης, Ζόαν Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Τάισον.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα για τον Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή περιλαμβάνει αποφόρτιση κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα προλάβει τα δύο εναπομείναντα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο ειδικής διαχείρισης, ενώ όσον αφορά στον Λευτέρη Λύρατζη, αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ στην απογευματινή συνάντηση της Παρασκευής (14/07), ακολουθώντας το τελευταίο χρονικό διάστημα ατομικά προγράμματα δεδομένων των ενοχλήσεων που αποκόμισε.


Τελευταία νέα

Ο Βιεϊρίνια κατέρριψε και το ρεκόρ του Κούδα

Με το γκολ, που πέτυχε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο χθεσινό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής του...

Στην ίδια κατηγορία