Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου σε παίκτες: «Σας θέλω συνεχώς σε κίνηση»

Δημοφιλή

Τελευταία διπλή προπόνηση (14/07) περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Ολλανδία, έχοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών διαμονής του στις Κάτω Χώρες δεδομένων των δύο τελευταίων φιλικών αναμετρήσεων με Αλ Τααβόν (15/07) και Βέστερλο (16/07).

Και ορμώμενοι από τις συνθήκες, Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο φροντίζουν να προσεγγίζουν το αγωνιστικό τμήμα με δεδομένο το φινάλε του βασικού σταδίου της προετοιμασίας αλλά και την έναρξη του νέου κύκλου της με φόντο τις πρώτες επίσημες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως πληθαίνουν οι κατ’ ιδίαν συζητήσεις που πραγματοποιούν με τους ποδοσφαιριστές, έχοντας συν τοις άλλοις και ένα σύντομο μίτινγκ μετά τη λήξη του χθεσινού προγράμματος.

Όσον αφορά στο σημερινό πρωινό «ραντεβού», ο Ρουμάνος τεχνικός επιθυμώντας να ενεργοποιήσει το γκρουπ ποδοσφαιριστών του προκειμένου να το αποτρέψει από τον εφησυχασμό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την Ευρώπη, επικοινώνησε μεταξύ άλλων πως «δεν θέλω να χαλαρώνετε θέλω να είστε συγκεντρωμένοι θέλω ακόμα και στις ασκήσεις να έχετε νοοτροπία αγώνα».

Έχοντας συν τοις άλλοις ως αφορμή τις ασκήσεις τακτικής του σημερινού προγράμματος, πρόσθεσε: «Μην είστε στατικοί μην περιμένετε την μπάλα στα πόδια σας! Γίνετε δημιουργικοί σας θέλω συνεχώς σε κίνηση θέλω να εκπλήσσουμε την αντίπαλη άμυνα δεν θέλω να μας διαβάζουν!» ξεκαθαρίζοντας τους άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του.


Τελευταία νέα

Αλύγιστος και φέτος ο ΠΑΟΚ

Ακόμη μία εκπληκτική σεζόν διανύει το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, το οποίο χρειάζεται έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια,...

Στην ίδια κατηγορία