Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αναμένονται εξελίξεις στην Μπεϊτάρ μετά τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το 0-0 της Τούμπας αφήνει… ανοικτούς λογαριασμούς για ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League να κρίνεται στη ρεβάνς του Ισραήλ, την ερχόμενη Πέμπτη (3/8, 20:30).

Ένα από τα «ερωτηματικά» για την αντίπαλο του Δικεφάλου αναφορικά με τη συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι, ήταν ο, πρώτος σκόρερ πέρσι, Ίαν Νικολαέσκου, που τελικά, απόντος του Φράιντεϊ που είχε θέμα με τη βίζα του, αγωνίστηκε ως βασικός, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν με το ένα πόδι εκτός Μπεϊτάρ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο Μολδαβός φορ, που υπολογίζεται κανονικά και για τη ρεβάνς, πλέον έχει αλλάξει στάση και συζητά την πιθανότητα παραμονής του στην ομάδα, αρκεί στο νέο συμβόλαιο να τοποθετηθεί ρήτρα αγοράς, που θα επιτρέπει σε κάποιον ενδιαφερόμενο σύλλογο να τον κάνει δικό του.

Ωστόσο, ο Ισραηλινοί αναφέρουν ότι οι οριστικές εξελίξεις θα ακολουθήσουν της, κρίσιμης, ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Teddy, αφού, όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί.


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία