Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τζίμας

Δημοφιλή

Όπως έχει γίνει γνωστό από την Πέμπτη (20/7), ο Παναγιώτης Τζίμας ήταν μέσα στους πρώτους τέσσερις που ενημέρωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ότι δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να εκφράζει άμεσα την επιθυμία του για την επανένταξη του στο ρόστερ, μετά τον περσινό δανεισμό. Η επάνοδος του νεαρού μεσοεπιθετικού στους Ηπειρώτες πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7), με τον ΠΑΣ να ανακοινώνει επισήμως την επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Παναγιώτη Τζίμα στην ομάδα.

Ο Παναγιώτης Τζίμας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2001 στην Πρέβεζα και εντάχθηκε στις ακαδημίες του Άρη Πρέβεζας. Εκεί γρήγορα ξεχώρισε για το ταλέντο του και σε ηλικία 14 ετών ο Αστέρας Τρίπολης τον εντόπισε και τον έφερε στην Αρκαδία.

Στις ακαδημίες του Αστέρα ξεχώρισε αγωνιζόμενος με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις μικρές ομάδες των Αρκάδων. Την σεζόν 2018-19 με την Κ20 σημειώνει 20 γκολ μοιράζοντας παράλληλα 10 ασίστ με αποτέλεσμα να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα κάνοντας μάλιστα ντεμπούτο στην Super League κόντρα στον Πανιώνιο.

Την επόμενη χρονιά παράλληλα με την Κ20 αυξάνει τις συμμετοχές του στην μεγάλη κατηγορία αγωνιζόμενος σε πέντε αγώνες των Play Out της Super League.

Την σεζόν 2020-21 πλέον αποτελούσε στέλεχος της πρώτης ομάδας καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ πέτυχε το πρώτο γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι εμφανίσεις του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες με τον ΠΑΟΚ να τον κάνει δικό του. Την σεζόν 2021-22 ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β’, όπου μέτρησε 30 συμμετοχές κι επτά γκολ.

Πέρυσι ο Πρεβεζάνος άσος φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας σε 28 παιχνίδια έχοντας και τέσσερις ασίστ.

Ο Τζίμας είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19, έχοντας καταγράψει συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας.

Η οικογένεια τους ΠΑΣ τον καλοσωρίζει ξανά και του εύχεται καλή επιτυχία».


Τελευταία νέα

Το ελληνικό παρατσούκλι του Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα έχει βγει λίρα 100 στον ΠΑΟΚ, με τον Γκανέζο να αποτελεί μια από τις σταθερές του...

Στην ίδια κατηγορία