Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε Ντάντας η Άλκμααρ

Δημοφιλή

Παρότι ασχολήθηκε με την προοπτική επαναδανεισμού του για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει τελικά συμφωνία με την Μπενφίκα αναφορικά με την παραμονή του Τιάγκο Ντάντας στη Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου, ο νεαρός χαφ «ψάχτηκε» στην ποδοσφαιρική αγορά δεδομένου πως δεν υπολογιζόταν από τον πορτογαλικό σύλλογο έχοντας ενσωματωθεί σε κάθε περίπτωση στην καλοκαιρινή του προετοιμασία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Άλκμααρ είχε προσεγγίσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία, αποτελώντας εν τέλει το νέο της μεταγραφικό «χτύπημα» υπό καθεστώς δανεισμού με τοποθέτηση οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

Στα αξιοσημείωτα, ο Πορτογάλος μέσος κατά τη διάρκεια των πρώτων του τοποθετήσεων και έχοντας ως αφορμή το περσινό φιλικό του ΠΑΟΚ με την ολλανδική ομάδα στάθηκε στα πεπραγμένα του στους «ασπρόμαυρους» επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: «ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Είχα αρκετή εμπιστοσύνη από τον προπονητή, έπαιξα πολύ και σκόραρα αρκετά. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και την νέα σεζόν».

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωσή του ερωτηθείς για το… σύνηθες για αυτόν δίλλημα Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα φρόντισε να επιδοκιμάσει την Άλκμααρ με ενδεικτικό τρόπο, αφήνοντας την επιλογή της Μπενφίκα.


Τελευταία νέα

To γλέντησαν μαζί με τον Γιαννάκη!

Με τη ψυχή τους πανηγύρισαν οι παίκτριες του ΠΑΟΚ την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Φυσικά, από τη σημερινή αναμέτρηση με...

Στην ίδια κατηγορία