Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έρχεται ηττημένη στην Τούμπα η Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup και έρχεται στην Τούμπα η Μπεϊτάρ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, γνώρισε την ήττα -με ανατροπή- από την Μακάμπι Χάιφα (3-1), στον τελικό του Super Cup Ισραήλ.

Ο προπονητής της αντιπάλου του Δικεφάλου, παρέταξε την Μπεϊτάρ με σύστημα 5-3-2.

Συγκεκριμένα, ο Γιόσι Αμπουκσίς, είχε κάτω από τα δοκάρια τον Σίλβα, με τον Μπιτόν ως δεξί μπακ, τους Γκάνι, Χούτζα και Κορσία ως τριάδα στα στόπερ και τον Μοροζόφ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τριάδα στα χαφ ήταν οι Κρίαφ, Ασκενάζι και Αζάρια, με τους Φράιντεϊ και Σούα να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

Η Μακάμπι Χάιφα μπήκε στο ματς επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί αφού από νωρίς είχε την κατοχή της μπάλα και τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως όσες ευκαιρίες της παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν από την άμυνα της Μπεϊτάρ.

Η ομάδα από την Ιερουσαλήμ αφού άντεξε την πίεση της Μακάμπι και κόντρα στην ροή του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, αφού στο 45ο λεπτό ο Φράιντεϊ, «πλήγωσε» την άμυνα της Χάιφα, ανοίγoντας το σκορ για την Μπεϊτάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μακάμπι αύξησε την επιθετικότητά της, θέλοντας να κάνει την ανατροπή, με τον Τσέρι στο 58ο λεπτό να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα, δίνοντας ξανά ψυχολογία στην ομάδα του, που άρχισε να πιέζει περισσότερο την Μπεϊτάρ.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 84ο λεπτό, με τον Νταβίντ να «γράφει» το 2-1 υπέρ της Μακάμπι, με την ομάδα από την Χάιφα να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Καλαΐλι.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε την Μακάμπι Χάιφα να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Ισραήλ και την αντίπαλο του ΠΑΟΚ να μένει απογοητευμένη από την εξέλιξη του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Πλέον, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που ξεκίνησε με το… αριστερό τις επίσημες υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν, στρέφει την προσοχή της στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία