Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αν. Ζίβκοβιτς: «Τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου»

Δημοφιλή

Την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς απέκλεισε την Λαμία από τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, με τον Σέρβο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι σημαίνει η παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό, απάντησε πως: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς όσον αφορά το πρωτάθλημα. Παρ ‘ όλα αυτά πάμε και πάλι στον τελικό, για εμάς σαν ΠΑΟΚ σημαίνει πάρα πολλά, θα κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές από τον τελικό».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό, δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για το γεγονός πως το Κύπελλο αντανακλάται και στα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας σεζόν, τόνισε: «Εννοείτε πως κάθε παίκτης θέλει να κατακτήσει τίτλους, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να πάμε βήμα βήμα στην Ευρώπη, αυτό θέλει κάθε ποδοσφαιριστής».


Τελευταία νέα

Φρατζέσκος: «Εργο προπονητή ο τίτλος του ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Φρατζέσκος φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή "Τελευταία Σελίδα" με τον Δημήτρη Μαλισιώβα και μίλησε μεταξύ...

Στην ίδια κατηγορία