Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Juke

Δημοφιλή

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Juke, το οποίο επανατοποθετείται στην αγορά με μικρές αναβαθμίσεις στη σχεδίαση και περισσότερο εξοπλισμό.

Για την ανανέωση του Juke, η Nissan επαναφέρει μια επιλογή κίτρινου εξωτερικού χρώματος, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών, μετά την επιτυχία του στο Juke πρώτης γενιάς. Εκτός από την εισαγωγή του νέου κίτρινου, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί έχουν κάνει σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του μοντέλου, με μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και έναν ανανεωμένο πίνακα οργάνων. Στο εσωτερικό υπάρχουν επίσης νέα υλικά, επενδύσεις και αναβαθμισμένο φινίρισμα.

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν και την διάθεση μιας νέας έκδοσης που ονομάζεται N-Sport, η οποία δίνει έμφαση στον δυναμικό χαρακτήρα του Juke, τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές λεπτομέρειες. Στην νέα έκδοση N-Sport, το νέο κίτρινο ενισχύεται από την αντίθεση με τη μαύρη οροφή, τους καθρέφτες των θυρών, των τροχών, την μάσκα και τις κολώνες.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/newmodels/nissan-juke-facelift

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία