Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Αλλάζει χέρια» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοφιλή

Η Premier League έδωσε την έγκρισή της για την εξαγορά μεριδίου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και το μόνο που απομένει είναι μία έγκριση για να τελειώσει η μεταβίβαση.

Παράταση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/02) δόθηκε στην προσφορά του Τζιμ Ράτκλιφ να αγοράσει το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το αφεντικό της Ineos είχε προγραμματίσει να ολοκληρώσει τη συμφωνία νωρίτερα με την προσφορά να λήγει την Τρίτη (13/02), αλλά τώρα πρόκειται να ολοκληρωθεί αργότερα αυτή την εβδομάδα. Ο Ράτκλιφ προσφέρεται να αγοράσει έως και το ένα τέταρτο όλων των μετοχών, με 26 λίρες ανά μετοχή.

Έρχεται παράλληλα με την αγορά μετοχών από την οικογένεια Γκλέιζερ, δίνοντάς του τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών λειτουργιών στο «Ολντ Τράφορντ». Και παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα μέλος του κλαμπ, ο Ράτκλιφ έχει ήδη αρχίσει να κάνει αλλαγές στα παρασκήνια. Έφερε έναν νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο από την αντίπαλη Μάντσεστερ Σίτι και ζήτησε τη βοήθεια αξιόπιστων συναδέλφων όπως ο Ντέιβ Μπράιλσφορντ. Με πολλά ακόμα να γίνουν μέχρι την επόμενη σεζόν, φαίνεται ότι ο Ράτκλιφ έχει ήδη σηκώσει μανίκια.

Η Premier League πάντως έχει δώσει την έγκρισή της για την εξαγορά μεριδίου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και το μόνο που απομένει είναι μία έγκριση για να τελειώσει η μεταβίβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Μέσα» πέντε μήνες μετά ο Έκονγκ (pics)

Μέρος της σημερινής (08.05) προπόνησης έβγαλε μετά από καιρό ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του...

Στην ίδια κατηγορία