Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Έκοψε την Βασιλόπιτα με ξεχωριστές παρουσίες

Δημοφιλή

Κοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ Β’ και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου γυναικών του Δικεφάλου, τιμώντας, για ακόμα μία χρονιά, το έθιμο. Μέσα σ’ ένα πολύ όμορφο κλίμα, ιθύνοντες, παίκτριες, προπονητές, και εκλεκτοί καλεσμένοι, έκοψαν την Βασιλόπιτα, περνώντας χαλαρές στιγμές με χαμόγελα αλλά και συζητήσεις επάνω στο αγαπημένο τους, ποδόσφαιρο.

Την κοπή της Βασιλόπιτας έκανε ο, γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, Παπά-Χρήστος, ο οποίος μετέφερε σε όλη την ασπρόμαυρη Οικογένεια τις ευχές του για τη νέα χρονιά, ενώ ευχήθηκε και πολλές επιτυχίες. Στη συνέχεια ο Υπεύθυνος του ΠΑΟΚ Β’ αλλά και των Ακαδημιών, Αντώνης Κιουρεξίδης, μοίρασε σε όλους τα κομμάτια.

Στο πλαίσιο της κοπής της Βασιλόπιτας, η Ακαδημία τίμησε τον καλύτερο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, τον Γιαννάκη. Το παρών έδωσαν, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, το μέλος της Διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και αθλητισμού, Χρήστος Μήττας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού, Γιώργος Σαλπιγγίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ του Δήμου Θερμαϊκού, Σίμος Γιαννακίδης, και ο δημοσιογράφος, Δημοσθένης Βαρδάκης.

Τη γυναικεία ομάδα εκπροσώπησαν, ο έφορος του τμήματος, Κωνσταντίνος Βαρδαλής, ο προπονητής, Θαλής Θεοδωρίδης, ο ψυχολόγος, Ευάγγελος Κλείτσας, καθώς και οι αθλήτριες, Κωνσταντίνα Στράντζαλη και Αντονέλλα Φεραντάνς.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Χαρά Αλιάγα, Φωτεινή Μπουρουνίκου, Ιφιγένεια Μαρίτσα και Ευάγγελος Κλείτσας, οι οποίοι έτυχαν τα φλουριά της Βασιλόπιτας. Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το ξενοδοχείο Αίγλη (Π. Κουντουριώτου 63, Περαία), για την άψογη φιλοξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ εμπνέει υγεία (videos)

Κατόπιν της εντός έδρας επικράτησης επί της ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα που σήμανε την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση...

Στην ίδια κατηγορία