Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η φάση που «σημάδεψε» τον Λίντχαουτ (video)

Δημοφιλή

Ο Άλαρντ Λίντχαουτ ορίστηκε α6πό την ΚΕΔ για το μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολλανδό ρέφερι να σφυρίζει για πρώτη φορά παιχνίδι δύο ελληνικών ομάδων. Ο 36χρονος στην πορεία του στη διαιτησία ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών, σε μια φάση που «έπαιξε» σε ολόκληρο τον πλανήτη, για τους λάθος λόγους.

Τον περασμένο Ιούνιο ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης των Κ21 της Ιταλίας και της Γαλλίας, για την τελική φάση της διοργάνωσης του Euro U21. Mε το σκορ στο 2-1 υπέρ των «τρικολόρ», Μπελάνοβα κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η κεφαλιά του, αφού βρήκε στο δοκάρι, στράφηκε προς τα δίχτυα. Παρόλο που ο αμυντικός των Γάλλων, Λουκέμπα, απομάκρυνε, η μπάλα είχε ήδη περάσει πρώτα ολόκληρη τη γραμμή. Ούτε ο Λίντχαουτ, ούτε κανένας από τους βοηθούς του δεν είδαν το ξεκάθαρο γκολ, γεγονός που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, εξαγριώνοντας τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση δεν υπήρχε η τεχνολογία του VAR.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και φυσικά την επίμαχη φάση:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία