Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αλεξιάδης: «Έπρεπε να αποβληθεί παίκτης της ΑΕΚ Β»

Δημοφιλή

«Αιχμές» για τις διαιτητικές αποφάσεις που πάρθηκαν στον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ Β άφησε κατόπιν λήξης του αγώνα στο ACTION 24 ο Αλέξης Αλεξιάδης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «παρότι δε θέλω να μένω σε αυτό, η ΑΕΚ Β έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες από το 22’» κάνοντας επί της ουσίας λόγο για μία εξόφθαλμη φάση. «Συνεχίζουμε με τις αρχές μας, με τα παιδιά από την ακαδημία μας. Ανταποκριθήκαμε, αλλά είχαμε θέμα στην τελική ενέργεια» υπογράμμισε συν τοις άλλοις αφορμή δοθείσης από την εικόνα του ΠΑΟΚ Β΄ που του στέρησε τη νίκη.

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι. Ήμασταν ανώτεροι και η γενική εικόνα του αγώνα, ήταν ότι ήμασταν καλύτεροι. Δεχτήκαμε ένα γκολ, παρότι ο αντίπαλος είχε μόλις δύο φάσεις. Παρότι δε θέλω να μένω σε αυτό, η ΑΕΚ Β έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες από το 22’. Ήταν ξεκάθαρη φάση. Συνεχίζουμε με τις αρχές μας, με τα παιδιά από την ακαδημία μας. Ανταποκριθήκαμε, αλλά είχαμε θέμα στην τελική ενέργεια.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αρχικά για το παιχνίδι που ακολουθεί, κόντρα στον Ηρακλή. Είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί ακόμα και με αντιπάλους που παίζουν στην πρώτη ομάδα. Η προσπάθεια των παιδιών μου δίνει τρομερή αυτοπεποίθηση. Είναι η σωστή εξέλιξη για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και εδώ, πρέπει να ανταποκριθούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία