Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Έμεινε στην προσπάθεια ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Αν και εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος, σε σχέση με το παιχνίδι στην Χαλάστρα, ο ΠΑΟΚ Β δεν τα κατάφερε στα Σπάτα, γνωρίζοντας την ήττα από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Πειθαρχημένες τακτικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα οι δύο ομάδες, με την ΑΕΚ Β να προσπαθεί να πιέσει ψηλά και τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν την ευκαιρία για να χτυπήσουν στην κόντρα.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που μπήκε με περισσότερη όρεξη για να απειλήσει, με την πρώτη τελική του παιχνιδιού να έρχεται στο 3′ από τον Νίκο Σπυράκο, που έτρεξε όλο το γήπεδο, αλλά σούταρε αδύναμα έξω από την περιοχή. Στο 6′ ήρθε η καλύτερη στιγμή που δημιούργησαν σε αυτό το διάστημα οι «ασπρόμαυροι», όταν οι Γκιτέρσος και Σπυράκος συνδυάστηκαν, ο δεύτερος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, με το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ Β δεν κατάφερε να επωφεληθεί το καλό του διάστημα, με την ΑΕΚ Β να ισορροπεί, αλλά τους «ασπρόμαυρους» να έχουν σοβαρά παράπονα, από μια απόφαση του διαιτητή Φωκά. Στο 23′, ο Μαχαίρας έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Κωττά, κι ενώ είχε κάρτα, ο διαιτητής Φωκάς δεν του έδειξε, ως όφειλε, τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, πυροδοτώντας τις έντονες αντιδράσεις του πάγκου του ΠΑΟΚ Β.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ Β να φτάνει κοντά στο γκολ στο 30′, με τον Θεοχάρη να βγάζει δύσκολα ένα δυνατό σουτ του Τσοπούρογλου στη κλειστή γωνία του.

Σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που βρήκε την άμυνα των «ασπρόμαυρων» σχετικά ανοργάνωτη, ο Κάτσικας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ Β μετά από μπαλιά του Λαμαράνα, έκανε την ωραία προσποίηση στον Παντεκίδη, και νίκησε τον Ταλιχμανίδη για το 1-0 στο 38′, που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πελεκίδης: «Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά…»

Μήνυμα ανασύνταξης έστειλε, μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ από τη Νέα Ιωνία, που φέρνει την ομάδα με την...

Στην ίδια κατηγορία