Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βρήκε ομάδα ο Μπότο!

Δημοφιλή

Μετά τη θητεία του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο όπως όλα δείχνουν φέρεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αναλαμβάνοντας χρέη αθλητικού διευθυντή στην Όσιγιεκ. Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος σε podcast που φιλοξενήθηκε, το κροατικό κλαμπ αναμένεται να αποτελέσει το νέο του κεφάλαιο υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «νιώθω καλά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να φέρω κάτι νέο σε αυτόν τον σύλλογο, όχι μόνο να είμαι ένας στη δομή, αλλά να είμαι υπεύθυνος για την αθλητική πολιτική και την αθλητική στρατηγική».

Σε συνέχεια των τοποθετήσεών του πρόσθεσε πως «θέλω να γίνω μέλος ενός συλλόγου που πιστεύει στις ιδέες μου και ότι μαζί δημιουργούμε μια στρατηγική που θα επιτρέψει στον σύλλογο να προοδεύσει. Σήμερα, οι περισσότεροι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι βλέπουν τους αθλητικούς διευθυντές μόνο ως κάποιον που διαπραγματεύεται με τους παίκτες, αλλά θέλω να έχω μια ενεργή φωνή στην αθλητική πολιτική, να κάνω ερωτήσεις, να μιλήσω με προπονητές, παίκτες.

Οι σύλλογοι θέλουν επιτυχία, αλλά δεν ξέρουν πώς να φτάσουν εκεί. Θέλω να είμαι υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτού του μονοπατιού και για μένα είναι πραγματικά σημαντικό και συναρπαστικό. Το επόμενο βήμα μου δεν θα είναι προς την κατεύθυνση που πολλοί περιμένουν, αλλά όπου με εμπιστεύονται και όπου θα μου επιτρέψουν να πάω με τον τρόπο που πιστεύω ότι είναι σωστός και όπου τελικά θα είμαι σε θέση να πω ότι πέτυχα ή έπεσα εξαιτίας των ιδεών μου, όχι των ιδεών άλλων».

Τι φέρνει όμως επί της ουσίας τον Ζοσέ Μπότο στην Όσιγιεκ; Εντός του κλαμπ είχαν ξεκινήσει προ μηνών οι αναζητήσεις περί στελέχωσης με νέο αθλητικό διευθυντή από τη στιγμή που ο Ίβιτσα Κουλέσεβιτς απομακρύνθηκε από αυτή τη θέση. Εξαρχής, οι Κροάτες δεν ήθελαν να προβούν σε βιαστικές αποφάσεις με γνώμονα την αντικατάστασή του, με το πρώτο «σκανάρισμά» τους στην αγορά να δείχνει τον πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Μία περίπτωση που όπως επισημαίνουν δεν έχει περάσει ποτέ από τον σύλλογο σε επίπεδο παραστάσεων και εμπειριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία