Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ακόμα και ένας πυρσός μπορεί να βάλει… λουκέτο στην Τούμπα!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη Χάιντουκ με την Τούμπα, κι όχι απλά μόνο τη «Θύρα 4», να κινδυνεύει σοβαρά , εφόσον συμβεί το παραμικρό, με την UEFA να χτυπάει… καμπανάκι. Πιο συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης , είχε συνομιλία με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA και σε αυτή του επισημάνθηκε, με τον πλέον αυστηρό τόνο, πως η Τούμπα κινδυνεύει με ολική τιμωρία κεκλεισμένων των Θυρών, και όχι μόνο της Θύρας 4, που ήδη βρίσκεται σε «αναστολή», εξ αιτίας των επαναλαμβανόμενων τιμωριών για χρήση πυρσών, κροτίδων και συσκευών λέιζερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος έχει ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμο 60.000 ευρώ και κλείσιμο της Θύρας 4, με διετή αναστολή, και η UEFA προκρίνει αυστηρότερες ποινές σε περίπτωση μη συμμόρφωσης. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συσκέψεις με τους επικεφαλής της ασφάλειας με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνει ότι είναι αδιανόητο να στερηθεί ο ΠΑΟΚ την παρουσία του κόσμου του στα επόμενα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος, σε περίπτωση πρόκρισης, να αγωνιστεί στα Play Off σε άδεια Τούμπα.

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» μάλιστα έλεγαν χαρακτηριστικά πως «όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι ένας πυρσός, μια κροτίδα, χρήση συσκευής λέιζερ θα επιφέρει άμεση τιμωρία έδρας», ενώ θα εκδοθεί και ανάλογη ανακοίνωση, που θα ζητά να μη συμβεί το παραμικρό.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία