Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χαμός με τον Χουάνγκ στον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Επιβεβαιώνεται από αθλητική εφημερίδα της Αθήνας ότι ο Νοτιοκορεάτης μέσος είχε υπογράψει συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης με τον Ολυμπιακό. Άνω-κάτω έκανε τους Ερυθρόλευκους ο Ινμπόμ Χουάνγκ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Γκενκ, ζητώντας να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει μεταβεί ήδη στην πατρίδα του.

Ο διεθνής άσος ισχυρίζεται ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει δεν ήταν “κλειστό” αλλά με οψιόν και ζητάει να αποχωρήσει με μία ρήτρα της τάξης των 3 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι Πειραιώτες τον κοστολογούν με πολύ περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα της Αθήνας, ο Χουάνγκ πράγματι είχε υπογράψει πέρυσι για 1+2 χρόνια. “Η λογική λέει ότι για να πήγε στην Αυστρία και στη Μ. Βρετανία για την προετοιμασία και να δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, πάει να πει ότι ενεργοποιήθηκε το +2 μετά τις 30 Ιουνίου που είχε εκπνεύσει το συμβόλαιό του”, σημειώνει το δημοσίευμα.

Τα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας βέβαια υποστηρίζουν ότι το +2 θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μετά τις 14 Αυγούστου και πως ο πρώτος χρόνος συμβολαίου του είχε ισχύ μέχρι σήμερα, παρότι κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται.


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία