Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Φράνκε

Δημοφιλή

Ξεκινάει και πάλι η Basket League, μετά τη διακοπή μίας εβδομάδας λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ mateco έχει μπροστά του αναμέτρηση κόντρα στον Προμηθέα στο Παλατάκι την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Για τον Δικέφαλο η διακοπή ήταν σημαντικά, ώστε να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ενόψει του απαιτητικού προγράμματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Νοκ άουτ για τον κυριακάτικο αγώνα είναι ο Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος είχε υποστεί θλάση πριν τη διακοπή και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Αμφίβολη είναι και η παρουσία του Γιαννίκ Φράνκε, με τον Ολλανδό διεθνή να επιστρέφει με πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολλανδός γκαρντ ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για τα ματς των προκριματικών του Μουντομπάσκετ, ωστόσο επέστρεψε με πρόβλημα. Χθες (16/11) έκανε εξετάσεις στο γόνατο, διότι είχε ενοχλήσεις και θα αποσαφηνιστεί αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το επικείμενο ματς στο PAOK Sports Arena. Σήμερα (17/11) η ομάδα έχει προγραμματισμένη μία προπόνηση, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία