Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναμένοντας την μεγάλη του στιγμή ο Κουλιεράκης

Δημοφιλή

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος κλήθηκε για μία ακόμη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά του δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Μάλτα και Ουγγαρία. Σήμερα (17/11, 19:00) η Ελλάδα θα αγωνιστεί στη Βαλέτα κόντρα στη Μάλτα, με τον 18χρονο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην αποστολή.

Οι καλές εμφανίσεις του Έλληνα στόπερ οδήγησαν τον Γκουστάβο Πογέτ στην απόφαση να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα επικείμενα φιλικά ματς. Στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού δεν βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, που λογίζονται ως βασικοί και είναι αρκετά πιθανό να παραταχθεί μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο Κουλιεράκης κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για δεύτερη φορά, καθώς ήταν στην αποστολή για τις τελευταίες αγωνιστικές του Nations League, χωρίς ωστόσο να πάρει λεπτά συμμετοχής. Με δεδομένες τις αλλαγές στον αρχικό σχηματισμό, ενδεχομένως να κάνει σήμερα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη «γαλανόλευκη» ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, ερχόμενος από τον πάγκο.


Τελευταία νέα

Τo PAOK Inside σε στέλνει Τούμπα!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο προσκλήσεις για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία