Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγώνας δρόμου για Γεντβάι ενόψει ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Κροάτης αμυντικός επιστρέφει, ανεβάζει στροφές κι αν αν μπει σε φουλ προπόνηση από την Τετάρτη-Πέμπτη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για 11αδα στο κρίσιμο ματς της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Τιν Γεντβάι στις 22/2 αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ έχοντας υποστεί μυϊκό τραυματισμό και έκτοτε παρέμεινε στα… πιτς, χάνοντας τις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» με Πανσερραϊκό, Λαμία, Κηφισιά, Άρη και ΟΦΗ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ωστόσο, ανεβάζει καθημερινά στροφές και είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει το κρίσιμο ντέρμπι των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο την Κυριακή 31/3.

Ενδεικτικό πως θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη ή την Πέμπτη και σε περίπτωση που καταφέρει να βγάλει το πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο. Συνεπώς, ο Κροάτης έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του είναι πολύ πιθανό να κάνει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετά από καιρό θα βρίσκεται και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που επέστρεψε στις προπονήσεις των «πράσινων».

Από πλευράς «ασπρόμαυρων» τα βλέμματα προσανατολίζονται σε 4+1 εξαιρουμένου του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου πως κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να χάσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρόλες τις πεποιθήσεις του για ανάκαμψη νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ζόαν Σάστρε, Ράχμαν Μπάμπα, Χάρης Τσιγγάρας, Μάγκομεντ Οζντόεφ έθεσαν προσωρινά εαυτόν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη έχοντας αναμενόμενα βρεθεί στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους».

Σε καλύτερο επίπεδο αναφορικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα εμφανίζεται ο Ζόαν Σάστρε δεδομένου πως εδώ και λίγες μέρες προπονείται μόνος του, ξεκινώντας και τρέξιμο στο γήπεδο. Αυτό που μένει να φανεί είναι η κατάσταση των απόντων μετά το διήμερο ρεπό που εξασφάλισε ο Ρουμάνος τεχνικός στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του, με τα βλέμματα να στρέφονται συγχρόνως και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, του οποίου η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία εντός ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μυθικό video: Ο πιωμένος Κάραγκερ παίρνει συνέντευξη από τον Σάντσο

Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στο Βέσταφαλεν από τη θέση του δημοσιογράφου, ωστόσο έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ,...

Στην ίδια κατηγορία