Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ντεσπόντοφ: «Δεν παίζω για τα ρεκόρ»

Δημοφιλή

Παίρνοντας μία σημαντική νίκη κόντρα στην Τανζανία προ λίγων ημερών στην οποία άφησε το «στίγμα» του με… γκολάρα από εκτέλεση φάουλ προσυπογράφοντας ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μετά από αρκετό καιρό για την εθνική Βουλγαρίας, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αφορμή δοθείσης από τον τελευταίο φιλικό αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν εκπροσώπησε το αγωνιστικό τμήμα στη συνέντευξη Τύπου.

«Νομίζω ότι ο προπονητής είπε τα πάντα, δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το προηγούμενο παιχνίδι του επικείμενου αντιπάλου μας, αλλά το αναλύσαμε λίγο για να ετοιμαστούμε. Το Αζερμπαϊτζάν άξιζε να κερδίσει και ήταν η καλύτερη ομάδα», δήλωσε σε πρώτη φάση ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

«Επιβεβαιώνω ότι το Αζερμπαϊτζάν είναι μια σοβαρή ομάδα, κανείς στα αποδυτήρια δεν πιστεύει ότι αύριο θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν παίζω στην εθνική ομάδα για να σπάσω ρεκόρ ή να κυνηγήσω κανέναν. Ελπίζω όλα να είναι εντάξει και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα.

Σίγουρα η νίκη εναντίον της Τανζανίας δίνει αυτοπεποίθηση, που έχει συντριβεί εδώ και καιρό. Στα δύο τελευταία προκριματικά παιχνίδια καταφέραμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να πάμε βήμα-βήμα και η αυτοεκτίμησή μας να επιστρέψει και να παίξουμε καλά παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να μπούμε σίγουροι μόνο και μόνο γιατί κερδίσαμε τις προάλλες. Αύριο έχουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα εισιτήρια του άλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοίνωσε ότι από σήμερα (12:00) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco...

Στην ίδια κατηγορία