Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο Ράντε Ομπρένοβιτς

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, ο Ράντε Ομπρένοβιτς θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, για την πρεμιέρα των Play Off της Super League.

Παρότι βρίσκεται σε μικρή ηλικεία (33 ετών), ο Σλοβένος έχει 11 χρόνια εμπειρίας ως διαιτητής, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του το 2013.

Ο Ομπρένοβιτς έκανε τα πρώτα του βήματα στην δεύτερη κατηγορία της Σλοβενίας και σταδιακά ανέβηκε σε επίπεδο. Το 2016, σφύριξε σε αγώνα ευρωπαϊκού Κυπέλλου και συγκεκριμένα στον αγώνα Ανκαρασπόρ-Ζίμπρου (5-0) για το UEFA Europa League.

Οι μοναδικές εμπειρίες του 33χρονου από Ελλάδα είναι το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε εντός έδρας την Μπέρνλι για τα Play Off του UEFA Europa League. Στο συγκεκριμένο αγώνα, ο Σλοβένος είχε οριστεί ως 4ος διαιτητής.

Τον ίδιο ρόλο είχε και στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ το 2019, ενώ τα μεγαλύτερα ματς που έχει διευθύνει είναι τα φετινά Αντβέρμπ-Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ουνιόν Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης, για το Champions League.

Συνολικά στην καριέρα του έχει σφυρίξει σε 259 παιχνίδια με 1093 κίτρινες κάρτες, 23 κόκκινες και 65 καταλογισμούς πέναλτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία