Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτοί… κόπηκαν από την αποστολή

Δημοφιλή

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7) ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (21/7, 20:00) αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας στο Γκεόργκι Ασπαρούχωφ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λευτέρης Λύρατζης, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη χθεσινή προπόνηση. Ο 22χρονος δεξιός μπακ θεωρείται ανέτοιμος για να αγωνιστεί αύριο στη Σόφια και γι’ αυτό προτιμήθηκε να μην ενταχθεί στην αποστολή. Παρόλα αυτά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου φάνηκε βέβαιος ότι ο νεαρός αμυντικός θα είναι 100% έτοιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος όμως βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για τον αυριανό αγώνα κι έτσι προτιμήθηκε ως τρίτος κεντρικός αμυντικός ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, πίσω από τους Ίνγκασον και Κάργα.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Νέλσον Ολιβέιρα, Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Παράλληλα, εκτός αποστολής είναι και ο Τόμας Μουργκ, που είχε αρχικά δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που κρίθηκε ανέτοιμος.


Τελευταία νέα

Τo PAOK Inside στις οθόνες σας! (LIVE)

Το PAOK inside, είναι η νέα πρόταση ενημέρωσης και άποψης για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, στις οθόνες σας. Οι...

Στην ίδια κατηγορία