Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αυτό που δεν έχει ξανακάνει ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου όπως έχει συνηθίσει στην θητεία του στον ΠΑΟΚ, είναι ένας προπονητής που δεν πιέζει την ένταξη των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Δικεφάλου σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δίνει χρόνο στους νέους παίκτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να προσαρμοστούν, να μάθουν τους συμπαίκτες τους και να κατανοήσουν την τακτική προσέγγιση της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου, ωστόσο κόντρα στα… πιστεύω του, έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μαγκομέντ Οζντόεφ στην αναμέτρηση με την Χάιντουκ αν και ο Ρώσος χαφ είχε μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα.

Ο έμπειρος προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς παραδέχθηκε ότι είναι η πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα που παίρνει το ρίσκο να χρησιμοποιήσει άμεσα έναν νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, ωστόσο έδωσε την εξήγησή του για την απόφαση να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μαγκομέντ Οζντόεφ, αναφέροντας: «Θέλαμε να πιέσουμε την προσαρμογή του. Γνωρίζω τον παίκτη, το πως σκέφτονται, έχει κάνει καλή δουλειά σε φυσική κατάσταση γιατί έχει βγάλει την προετοιμασία με την πρώην ομάδα του. Είμαι χαρούμενος γιατί γνωρίζω την εξυπνάδα του, την προσωπικότητα του και το πως διαχειρίστηκε την πρώτη του συμμετοχή».


Τελευταία νέα

Μοναδικό ερωτηματικό ο Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία