Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άφωνη με ΠΑΟΚ η UEFA (pic)

Δημοφιλή

Λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο ευρωπαϊκό δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, εκεί όπου το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου σημείωσε μία εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League, η ευρωπαϊκή διοργάνωση… θυμήθηκε την επική ανατροπή των «ασπρόμαυρων» με 5-1. Ενδεικτικό πως ο Δικέφαλος κατόπιν του πρωταρχικού σκορ που διαμορφώθηκε στο Μάξιμιρ (2-0) είχε μία αρκετά δύσκολη αποστολή, ωστόσο, με τα τέρματα των Ράχμαν Μπάμπα, Κωνσταντίνου Κουλιεράκη δις και Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται στην προημιτελική φάση.

Από πλευράς UEFA στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram επισημάνθηκε χαρακτηριστικά αναφορικά με την ανατροπή «Τι επιστροφή από το 0-2! Πόσο μακριά θα φτάσει ο ΠΑΟΚ με τους φίλους της ομάδας να «βλέπουν» τον Δικέφαλο στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, γεμίζοντας με αποθεωτικά σχόλια το ποστάρισμα του UEFA Europa Conference League.

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτησή του:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εστειλαν ηχηρό κοινωνικό μήνυμα

Φορώντας λευκά μπλουζάκια στα οποία αναγράφονταν πάνω το μήνυμα "όλες απαντάμε, αν αγγίζεις μία", εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι...

Στην ίδια κατηγορία