Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γέμισε με κόσμο η Νέα Μεσημβρία

Δημοφιλή

Επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ επιφύλασσε η σημερινή (28.03) προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες όσων έχασε εξαιτίας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Συνεπώς, ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της εκτός έδρας Κυριακάτικης (31.03) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό με έξτρα λύσεις στα «χέρια» του.

Σε επίπεδο απουσιών «ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία», με την κατάσταση του Γκανέζου αριστερού οπισθοφύλακα ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους» στην Αθήνα για τη δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League να αξιολογείται καθημερινά.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισημάνθηκε χαρακτηριστικά πως: Οι διεθνείς επέστρεψαν, η προετοιμασία για Παναθηναϊκό συνεχίζεται στη Νέα Μεσημβρία.

Η τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στη Λεωφόρο βρέθηκε για άλλη μία μέρα στο προσκήνιο, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Την Παρασκευή (29.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Προηγούμενο άρθροΆφωνη με ΠΑΟΚ η UEFA (pic)
Επόμενο άρθροΠαραμένει εκτός ο Μπάμπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σε τρομερή κατάσταση ο Πέλκας: Έδωσε ξανά ασίστ

Ο Πέλκας είχε ξανά ασίστ για τον Πιάτεκ που άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ. Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να...

Στην ίδια κατηγορία