Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αφήνει το χρόνο να… δουλέψει

Δημοφιλή

Ο Ολαφ Ρέμπε αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την ΠΑΕ ΠΑΟK. Η επόμενη μέρα είναι στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα πάρει και την τελική απόφαση για το πως θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στην μετά Ρέμπε εποχή…

Όπως έγραψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να μην υπάρχει οριστική απόφαση, ωστόσο το πιθανότερο είναι να μην αλλάξει το μοντέλο και να υπάρξει συνεργασία με ξένο αθλητικό διευθυντή, που θα έχει και τις αρμοδιότητες, που είχε και άφησε ο Ρέμπε.

Στα χέρια του προέδρου του ΠΑΟΚ υπάρχουν επιλογές από την ξένη αγορά, καθώς οι επιλογές από την ελληνική αγορά, που προτάθηκαν, απορρίφθηκαν χωρίς πολλή συζήτηση.

Μια έρευνα αγοράς έχει γίνει, ωστόσο αυτό που έχει φανεί, είναι πως η ιδιοκτησία δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις, θεωρώντας ότι η ομάδα έχει αναπτύξει έναν μηχανισμό, που μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο διάστημα, χωρίς να χρειάζεται άμεση επέμβαση, κάτι που δίνει το δικαίωμα να γίνει μια προσεκτική επιλογή με μειωμένο ρίσκο, χωρίς την πίεση του χρόνου.

Σ΄ αυτή τη φάση ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με τα υφιστάμενα στελέχη του, σε διοικητικό, αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, που θα χειριστούν τις ανοιχτές υποθέσεις κι αυτές που χρειάζεται να ανοιχτούν μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Ρέμπε.

Ο Γερμανός ούτως ή άλλως έχει δρομολογήσει αρκετά πράγματα και όπως συμφωνήθηκε με την ιδιοκτησία, θα βοηθήσει έστω και εξ αποστάσεως σε κάποιες υποθέσεις, τις οποίες έχει χειριστεί. Η τοποθέτησή του ότι φεύγει σαν φίλο, δεν είναι σχήμα λόγου, μέσα στην εβδομάδα υπήρξε επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει γενικώς να αφήσει τον χρόνο να δουλέψει, γιατί όπως έχει γράψει η FORZA, περιμένει το τέλος της σεζόν για να κάνει τις οριστικές του κρίσεις για την ομάδα και να πάρει τις αποφάσεις του, σε συνεργασία με τα στελέχη της ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης δε θέλει να βάλει κι άλλη πίεση σε παίκτες και προπονητή, έχει καταστήσει σαφές στους ίδιους ότι τους πιστεύει και περιμένει το μάξιμουμ απ΄ αυτούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και όταν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα γίνει το ταμείο για όλους και για όλα.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΣΛΙΚ

Ο Ρέμπε σε συνεργασία με τον σκάουτινγκ τιμ του ΠΑΟΚ έκαναν μια προεργασία για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, η οποία θα προχωρήσει παρά την αποχώρησή του.

Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ υπάρχουν παίκτες πολλών κατηγοριών. Υπάρχουν παίκτες νεαρής ηλικίας με προοπτικές, που δεσμεύονται με ομάδες, υπάρχουν και παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, κοντά στα 30, που είναι ελεύθεροι στην αγορά. Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και στις δύο κατηγορίες.

Στην δεύτερη κατηγορία, θα ανήκει ο τερματοφύλακας που θα αποκτηθεί, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ένας από τους βασικούς στόχους αυτού του καλοκαιριού, θα είναι η απόκτηση πρωτοκλασάτου γκολκήπερ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα σ΄ αυτό τον τομέα και από την Ελβετία έχει προκύψει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 32χρονο Τσέχο, Τόμας Βάτσλικ της Σεβίλλης.

Ο διεθνής γκολκήπερ, έπαιζε στην Βασιλεία από την οποία πήρε μεταγραφή στη Σεβίλλη το 2018 έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του λήγει, φέτος έχει χάσει τη θέση του από τον Μπόνο (έχει μόλις 7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ) και ψάχνει καινούρια ομάδα.

Σύμφωνα με πηγές από την Ελβετία, ο Βάτσλικ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και φέρεται να απασχολεί σοβαρά, καθώς έχει το προφίλ του τερματοφύλακα που ψάχνουν στην Τούμπα.

ΠΟΚΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ούτε καν προάγγελος τέτοιας, με την Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάικλ Κρμέντσικ.

Ο Τσέχος φορ μπορεί να είναι ευχαριστημένος και να θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη, εφόσον πάρει για τρία χρόνια το συμβόλαιο που έχει στο Βέλγιο (γύρω στις 600.000 ευρώ το χρόνο), ωστόσο η ομάδα, στην οποία ανήκει δεν ρίχνει τον πήχη.

Όπως αποκαλύπτει η FORZA, η συζήτηση του ΠΑΟΚ με την Μπριζ για τον Κρμέντσικ κρατάει από το καλοκαίρι, καθώς ο Τσέχος ήταν ο Νο1 στόχος τον Αύγουστο, όταν ο ΠΑΟΚ έψαχνε σέντερ φορ.

Τότε, η Μπριζ δεν συζητούσε ούτε δανεισμό, ούτε πώληση με κάτω με 6.000.000 ευρώ, κι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να πάει στις άλλες επιλογές του.

Τώρα, η Μπριζ είναι διατεθειμένη να πέσει κάτω από το ποσό που ζητούσε  τόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να πέσει και στα 4.000.000 ευρώ, ωστόσο οι Βέλγοι προτιμούν να κερδίσουν χρόνο.

Ο λόγος; Ο Κρμέντσικ είναι μέλος της Εθνικής Τσεχίας, που θα πάει το καλοκαίρι στο Euro και πιστεύουν ότι εκεί μπορεί να ανεβάσει την αξία του και να τον πουλήσουν σε καλύτερη τιμή.

Είναι φανερό ότι αυτή η υπόθεση δε θα κλείσει νωρίς…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Με το... δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Final-4 της ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 95-12...

Στην ίδια κατηγορία