Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

A.Σ.: «Με τη νίκη ΠΑΟΚάρα!»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από το εντός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο Παλατάκι (2/3, 18:45, ΕΡΤ3) με γνώμονα τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και κατ΄ επέκταση το ντεμπούτο του Στάθη Νεραντζάκη ως head coach μετά την αποδέσμευση του Φώτη Τακιανού, ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έδωσε το σύνθημα νίκης με επίσημη ανακοίνωσή του. «Με τη νίκη… ΠΑΟΚάρα» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε συν τοις άλλοις και η σημαντικότητα επικράτησης επί των «κιτρινόμαυρων» από βαθμολογικής απόψεως δεδομένου πως κρίνεται η έκτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα η επίσημη τοποθέτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ προ του ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Για την 19η αγωνιστική της Basket League, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 18:45, στο PAOK Sports Arena, την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, το σύνολο του Στάθη Νερατζάκη θέλει να πετύχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ένωση.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3HD».

Στα αξιοσημείωτα δε πως έχει χτιστεί ένα «μίνι» σερί για τον ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση με ένα εντυπωσιακό 3/3 ενώ σε ατομικό επίπεδο ο Σταύρος Σχίζας κυνηγά ένα άκρως ιδιαίτερο milestone. Ενδεικτικό πως απέχει δύο κλεψίματα από τα 100 στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία