Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ούτε το 50% από πολλούς νεοαποκτηθέντες παίκτες

Δημοφιλή

Ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο; Να είναι η Μάντσεστερ Σίτυ του Γκουαρδιόλα; Ακόμη και η Σίτυ λοιπόν έχει ανάγκη από μεταγραφές, από ανανέωση και βελτίωση. Με αυτή την έννοια προφανώς και ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές. Αλλά…

Κατά την άποψή μου δεν μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο βασικό θέμα η όποια μεταγραφική ανάγκη του ΠΑΟΚ. Η ομάδα και το ρόστερ όπως έχει αλλάξει από το καλοκαίρι δεν έχει ιδιαίτερα αριθμητικά προβλήματα. Το μόνο αναμφισβήτητο αριθμητικό ζήτημα σχετίζεται με έναν μεσοεπιθετικό. Εκεί, η ομάδα έχει πέντε υπολογίσιμους για τρεις θέσεις. Εκεί ναι, υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη.

Από εκεί και πέρα όμως ο ΠΑΟΚ ως ομάδα, πριν την όποια αναζήτηση παίκτη οφείλει να ανεβάσει την απόδοση των παικτών που αποκτήθηκαν στο τέλος του καλοκαιριού και γενικά στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτή είναι η πρώτη υποχρέωση, αυτό επείγει και ακολουθούν τα άλλα. Στο κάτω-κάτω και μεταγραφή να κάνεις, αν παίζει όπως μερικοί από όσους αποκτήθηκαν τελευταία, δεν υπάρχει νόημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει ούτε το 50% από πολλούς παίκτες που αποκτήθηκαν στην τελευταία περίοδο και είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν γνωρίζει το ταβάνι αυτής της ομάδας. Αν η ομάδα δεν βελτιώσει την απόδοση αυτών των παικτών (όπως το γράφω) κανένας δεξιός μπακ ή μεσοεπιθετικός δεν θα αλλάξει τα δεδομένα.

Κλείνοντας, φαίνεται γι΄ ακόμη μία φορά πόσο δύσκολο είναι να μπει ο οποιοσδήποτε νέος σε ένα δεμένο γκρουπ, κάτι που συνέβαινε και το 2019.


Τελευταία νέα

Για τη νίκη σε ένα ακόμα «τελικό»!

Για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των play off της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα,...

Στην ίδια κατηγορία