Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λίγα θέλει αυτός ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η σεζόν του Δικεφάλου αρχίζει και δείχνει προς τα πού πάει το πράγμα… Καταλαβαίνουμε ήδη τι γίνεται, αλλά και τι έρχεται με βάση το πλάνο που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθειά του να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και όλα αυτά σε περίοδο που αναδεικνύει, προωθεί και καθιερώνει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, η πλειοψηφία των οποίων είναι Έλληνες. Ένα από τα κέρδη της φετινής πορείας και χρονιάς έχει να κάνει με το ότι φαίνεται ότι όσο και αν είναι δύσκολο, ο πρωταθλητισμός μπορεί να συνδυαστεί με ένα τέτοιο σχέδιο ανάδειξης νεαρών παικτών.

Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει πίσω επειδή χρησιμοποιεί πολλούς νέους παίκτες. Δεν τον έχει πληγώσει τόσο πολύ αυτή η απόφαση. Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω λόγω των ισοπαλιών που μετράει στη φετινή σεζόν. Τι είδους ισοπαλιών έχει; Πώς αυτές έρχονται στους αγώνες του; Πέρα από τη διαιτησία και τον ρόλο που έχει παίξει, ο ΠΑΟΚ χάρισε βαθμούς εξαιτίας της αδυναμίας στο εύκολο γκολ. Αγώνες που έτυχε να έρθουν 0-0 όπως με Ολυμπιακό, ΟΦΗ και ΠΑΣ ήταν ενδεικτικοί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα ματς που στο τέλος ο ΠΑΟΚ χάνει την ισορροπία του και τη ψυχραιμία του. Κακή νοοτροπία και κακή διαχείριση που έφερε τη ζημιά με τον ΟΦΗ, με τον Λεβαδειακό, με τον Αστέρα και άλλα.

Ο ΠΑΟΚ με τους νέους του πρωταγωνιστές κερδίζει τα ντέρμπι, κάνει καλή πορεία και δείχνει ότι τη νέα χρονιά, ή τα επόμενα χρόνια θα χρειαστεί λίγα πράγματα για να πετύχει αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο. Και πρωταθλητισμό και ανάδειξη νέων παικτών.


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: 12χρονος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε συμμαθητή του

Στη σύλληψη δύο 12χρονων ανηλίκων και ενός 45χρονου, γονέα του ενός εκ των δύο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη...

Στην ίδια κατηγορία