Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Πέρασε… αέρας από την Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Ζηρίνειο με 0-3 του ΑΟΠ Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γιόρνα, Σκρέντου, Ουόλς, Βουλκίδης, Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

«Μουδιασμένα» ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα, με την Κηφισιά να «μπλοκάρει» τον Βαν Ντεν Ντρις, 6-2. Με τον Δικέφαλο να παίρνει πόντους από το κέντρο του αλλά και άκρα του, η διαφορά συνέχισε να παραμένει στους πέντε πόντους, 11-6. Οι «ασπρόμαυροι» στην καλή τους περιστροφή, με τον Γιόρνα στο σερβίς, μείωσαν στον πόντο, 12-11, η Κηφισιά πήρε και πάλι μία μικρή διαφορά, 15-12, την οποία έφερε στα ίσια σε κομβικό σημείο ο ΠΑΟΚ, 18-18. Στην τελική ευθεία οι δύο ομάδες ήταν σε κοινή αφετηρία, 22-22, με το πρώτο σετ να είναι πραγματικό «ντέρμπι». Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Κηφισιάς, κάνοντας με 23-25 το 0-1.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ στους πρώτους πόντους, 5-5. Από κείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, παίρνοντας πόντους κυρίως από τα άκρα του, 7-11. Η Κηφισιά αντέδρασε και έφερε το σετ στα ίσια, 13-13, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχοντας τον Ράπτη σε καλή μέρα, βρήκε και πάλι τον τρόπο να «ανοίξει» την διαφορά, 15-18. Σ’ εκείνο το σημείο ο Δικέφαλος «έχτισε» την υπεροχή του, έχοντας σταθερά το προβάδισμα των τριών πόντων. Στην τελική ευθεία το σκορ ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ με 20-23, με τον Δικέφαλο να κάνει το 0-2 με 21-25.

Στο τρίτο σετ ο Δικέφαλος, έχοντας και την ψυχολογία υπέρ του από την κατάκτηση των υπόλοιπων δύο, πήρε σημαντική διαφορά σε κομβικό σημείο. Βελτιώνοντας την υποδοχή του και τελειώνοντας σημαντικές μπάλες, ο Δικέφαλος μπήκε στην τελική ευθεία μπροστά με τρεις πόντους, 15-18. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν, φτάνοντας στο 0-3 με 17-25.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, εντός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Κόντρα σε ομάδες με πολιτική δύναμη»

Συνέντευξη- ποταμό παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιλώντας μεταξύ άλλων για το δεύτερο πρωτάθλημα που...

Στην ίδια κατηγορία