Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Πέρασε… αέρας από την Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ανδρών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Ζηρίνειο με 0-3 του ΑΟΠ Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Γιόρνα, Σκρέντου, Ουόλς, Βουλκίδης, Βαν Ντεν Ντρις, Ράπτης και λίμπερο ο Κοκκινάκης.

«Μουδιασμένα» ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα, με την Κηφισιά να «μπλοκάρει» τον Βαν Ντεν Ντρις, 6-2. Με τον Δικέφαλο να παίρνει πόντους από το κέντρο του αλλά και άκρα του, η διαφορά συνέχισε να παραμένει στους πέντε πόντους, 11-6. Οι «ασπρόμαυροι» στην καλή τους περιστροφή, με τον Γιόρνα στο σερβίς, μείωσαν στον πόντο, 12-11, η Κηφισιά πήρε και πάλι μία μικρή διαφορά, 15-12, την οποία έφερε στα ίσια σε κομβικό σημείο ο ΠΑΟΚ, 18-18. Στην τελική ευθεία οι δύο ομάδες ήταν σε κοινή αφετηρία, 22-22, με το πρώτο σετ να είναι πραγματικό «ντέρμπι». Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Κηφισιάς, κάνοντας με 23-25 το 0-1.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ στους πρώτους πόντους, 5-5. Από κείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, παίρνοντας πόντους κυρίως από τα άκρα του, 7-11. Η Κηφισιά αντέδρασε και έφερε το σετ στα ίσια, 13-13, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχοντας τον Ράπτη σε καλή μέρα, βρήκε και πάλι τον τρόπο να «ανοίξει» την διαφορά, 15-18. Σ’ εκείνο το σημείο ο Δικέφαλος «έχτισε» την υπεροχή του, έχοντας σταθερά το προβάδισμα των τριών πόντων. Στην τελική ευθεία το σκορ ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ με 20-23, με τον Δικέφαλο να κάνει το 0-2 με 21-25.

Στο τρίτο σετ ο Δικέφαλος, έχοντας και την ψυχολογία υπέρ του από την κατάκτηση των υπόλοιπων δύο, πήρε σημαντική διαφορά σε κομβικό σημείο. Βελτιώνοντας την υποδοχή του και τελειώνοντας σημαντικές μπάλες, ο Δικέφαλος μπήκε στην τελική ευθεία μπροστά με τρεις πόντους, 15-18. Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν, φτάνοντας στο 0-3 με 17-25.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, εντός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία