Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άρχισε τα τετ-α-τετ ο Αμπέλ Φερέιρα

Δημοφιλή

Μια ματιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν αρκετή. Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Βιεϊρίνια, Ελ Καντούρι, Πέλκας, Άκπομ δεν ξεκίνησαν τον αγώνα, ενώ Ζαμπά, Βαρέλα, Μιχάι, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Λάμπρου ήταν εκτός αποστολής, για διάφορους λόγους.

Με ένα παιχνίδι τη βδομάδα, χωρίς Ευρώπη και ως τον Ιανουάριο χωρίς Κύπελλο, τα παιχνίδια είναι λίγα και όπως είναι λογικό, υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν…

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξέρει ότι η διαχείριση της… ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του είναι κομβικής σημασίας, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν πηγές… άρνησης μέσα στα αποδυτήρια και ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με το θέμα!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ άρχισε τετ-α-τετ συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που αυτή την εποχή δεν είναι στις πρώτες επιλογές, για να τους εξηγήσει το σκεπτικό και να τους κάνει να μη σταματήσουν να νιώθουν σημαντικά μέλη ενός γκρουπ και φυσικά και την προσπάθεια να βελτιώνονται.

Ο πρώτος που κάθισε στο τραπέζι με τον Αμπέλ Φερέιρα ήταν ο Πασχαλάκης, ο οποίος μετά από δυο γεμάτες σεζόν βασικός κι αναντικατάστατος, πέρασε στον πάγκο.

Σειρά θα πάρουν οι Άκπομ, Ζαμπά, Λάμπρου και Πέλκας…

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ

Δεν λέει να βάλει το κεφάλι κάτω ο Πόντους Βέρνμπλουμ! Ο Σουηδός ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά, (κλείνει 11 μήνες εκτός δράσης, από τον τραυματισμό του στη Λιβαδειά στις 17/12), έχει ακόμη λίγες ενοχλήσεις στη φτέρνα, αλλά το παλεύει καθημερινά στη Νέα Μεσημβρία, συνεχίζει αδιαμαρτύρητα και παθιασμένα την αγωγή του. «Είναι φοβερός, το πείσμα του δεν το βλέπεις συχνά» λένε στον ΠΑΟΚ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έχει αρχίσει να απογοητεύεται ο Λάζαρος Λάμπρου, που το καλοκαίρι πίστεψε ότι θα πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ και προτίμησε να μείνει από το να φύγει δανεικός. Τώρα, που βλέπει ότι είναι μονίμως εκτός αποστολής, άλλαξε άποψη και ο ατζέντης του ψάχνει ομάδα. Πρόσφατα ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να φέρει πρόταση δανεισμού από την Αλκμάαρ, αλλά και το Βέλγιο.

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

To γεγονός ότι έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα στον ΠΑΟΚ, έχει κάνει το όνομα του Πασχαλάκη να «κυκλοφορεί» στην μεταγραφική πιάτσα.

Το όνομα του διεθνούς τερματοφύλακα έχει αρχίσει να συζητιέται και οι πληροφορίες θέλουν την Τζένοα να τον έχει στην ατζέντα της και στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν.

Μάλιστα, στα παιχνίδια της Εθνικής με την Ιταλία και τη Βοσνία, ήταν στο γήπεδο σκάουτ της ιταλικής ομάδας και λέγεται πως η παρακολούθηση θα συνεχιστεί.

Η Τζένοα δεν έχει φέτος πρόβλημα με τερματοφύλακα, καθώς κάνει τη δουλειά της με τον Ρουμάνο Ράντου, αλλά τον πήρε δανεικό από την Ίντερ και το καλοκαίρι πρέπει να τον επιστρέψει.

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

Μεταξύ όλων των άλλων τίτλων που τον συνοδεύουν, ο Ιβάν Σαββίδης είναι και επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας μπιλιάρδου της νότιας Ρωσίας. Προχθές ολοκληρώθηκε διεθνές τουρνουά στο Ροστόφ και ο νικητής –ο Μολδαβός Σεργκέι Κριζανόφσκι-έγινε πλουσιότερος κατά 500 χιλιάδες ρούβλια (σχεδόν 21 χιλ. ευρώ), ποσό, που αντιστοιχεί σε πριμ του Σαββίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία