Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

To «Στραγάλι» γράφει για την… προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι!

Δημοφιλή

*ΕΥΤΥΧΩΣ που υπήρχαν και οι ψύχραιμες γραφίδες, αλλά και οι νηφάλιες φωνές και αναγνώρισαν, πως καμία ΕΥΝΟΙΑ δεν έτυχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε, ήλθε μέσα στα πλαίσια του χρόνου των καθυστερήσεων, που είχε δείξει ο Σλοβένος Βίντιτς και λόγω του ότι είχε παρατηρήσει με κίτρινη τον Διούδη, λογικά επεξέτεινε κατά 30΄΄ τον χρόνο, με συνέπεια να σπρώξει πεντακάθαρα ο Κουρμπέλης τον Κρέσπο και το VAR να ωθήσει τον ξένο ρέφερι, να δει την φάση στο μόνιτορ και να δώσει την εσχάτη των ποινών.

*Υπήρξαν, βέβαια, και οι γραφικοί από πλευράς Ολυμπιακού, που αντί να ασχοληθούν με τα χάλια της ομάδας τους στην Ξάνθη, βρήκαν άλλοθι, μπέρδεψαν  την κάλτσα με την φανέλα, κι άρχισαν να προκαλούν με τις εμετικές  αναφορές τους στη διαιτησία του ντέρμπυ της Τούμπας. Αναμενόμενο, θα πείτε, γιατί οι παράγοντες αυτοί προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατηθούν στην κορυφή και να απαξιώσουν διαιτησία, VAR και ΚΕΔ, βάλλοντας κατά του ΠΑΟΚ. Η τακτική δεν περνά και η πλειοψηφία των φιλάθλων βλέπει την αλήθεια μέσα από τα στιγμιότυπα των αγώνων, όπου ένα επιθετικό φάουλ του Ελ Αραμπί, βαπτίστηκε πέναλτι στον αγώνα της Ξάνθης κι ένα πέναλτι μαρς υπέρ του ΠΑΟΚ πήγαν να το αμφισβητήσουν, αλλά έσπασαν τα μούτρα τους.

* Μάλιστα, έφτασε ο γραφικός κυρ Σάββας να επικαλεστεί και τον υφυπουργό αθλητισμού, ζητώντας με προκλητικό τρόπο, να παρέμβει, γιατί κατά την προσφιλή τακτική του, η ομάδα του δήθεν αδικείται και ευνοείται ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για παραμύθια της Χαλιμάς! Κι ευτυχώς, που αυτή τη φορά, η αθλητική δικαιοσύνη επέδειξε σπουδή και τον παρέπεμψε να λογοδοτήσει. Το ότι τον βάπτισαν «επίτιμο» δεν μετράει, γιατί σ’ όλα τα ματς στο Καραϊσκάκη είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και στην επαρχία, γράφεται στο φύλλο αγώνα και δη στη λίστα, που δίνουν οι ομάδες πριν τα παιχνίδια στον παρατηρητή.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ;

* Το πιο κωμικό της ιστορίας ήταν όσα εξελίχτηκαν  στο κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο, την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου ο αυτοδιαφημιζόμενος «καθηγητής διαιτησίας», Κώστας Ακρίδας (δεν υφίσταται τέτοιος τίτλος), τη μια μέρα, το Σάββατο βράδυ, βγήκε και είπε ότι ο Διαμαντόπουλος πήγε μια χαρά και πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Και την Κυριακή, επέστρεψε για να πει το αμίμητο, «ζητώ συγγνώμη, αλλά διεπίστωσα (ένα εικοσιτετράωρο μετά) ότι ο γκολκίπερ της Ξάνθης έπεσε πάνω στον Ελ Αραμπί και πως βάσει των κανονισμών και του του… τροχού της τύχης, υπάρχει παράβαση»! Οπότε, έβαλε κι ένα παραπεπτικό βαθμό στον Αρκάδα διαιτητή, για να συμβαδίσει με την θέση του ομοϊδεάτη του, Βαρούχα, που κι αυτός… ανακάλυψε πέναλτι στην ΕΡΤ, προκαλώντας την οργή της πλειοψηφίας των φιλάθλων για την παραπληροφόρηση.

* Γεννάται, όμως, ένα θέμα. Μέχρι πότε θα μένει η διοίκηση της ΕΡΤ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που είναι υπεύθυνος των κρατικών μέσων, απαθής σ’ αυτήν την ενορχηστρωμένη διαστρέβλωση της αλήθειας, μέσα από τηλεόραση και ραδιόφωνο, τα οποία πληρώνουν όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι οι Ολυμπιακοί, που τελικά θέλουν να περάσουν γραμμή, ότι δήθεν αδικούνται.

* ΟΛΑ αυτά γίνονται, βέβαια, ενόψει του ντέρμπι, που πλησιάζει στο Καραϊσκάκη, μόνο που η επιτροπή διαιτησίας δεν τους παρακολουθεί και κάνει την δουλειά της, χωρίς να δίνει βάση στα παπαγαλάκια που έχουν ξαμολυθεί για να προκαλέσουν σύγχυση. Η ΦΙΦΑ στηρίζει, εν προκειμένω, την επιτροπή και δεν ασχολείται με τα στοχευμένα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ότι δήθεν η διαιτησία δεν πάει καλά στη Σούπερ Λίγκα. Η αλήθεια είναι ότι λάθη γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται και πως τελείωσε η εποχή της παράγκας, που ο Ολυμπιακός έπαιρνε με όργια τα πρωταθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ειδικός σκύλος για τους Βέλγους στην Τούμπα (pic)

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει με φόντο την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των «8»...

Στην ίδια κατηγορία