Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η οικογένεια του Φερέιρα τον ήθελε στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε σε μέσο της Βραζιλίας για την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να πάει στην Βραζιλία και την Παλμέιρας, τονίζοντας πως η οικογένειά του ήταν κάθετη με το να ταξιδέψει στην Βραζιλία για λογαριασμό της Παλμέιρας και να αφήσει την Ελλάδα και τον Δικέφαλο, όμως δεν τους άκουσε και ουσιαστικά πήγε κόντρα σε όλη του την οικογένεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

«Οι γονείς μου μου είπαν: «Μην πας! Μην πας! Μην πας!». Η γυναίκα μου είπε: «Μην πας! Μην πας! Μην πας!». Τους είπα: «Αν με συμπαθείτε τώρα, θα με συμπαθείτε και μετά, αλλά θα το κάνω».

Πήγα κόντρα σε όλη μου την οικογένεια. Κανείς δεν ήθελε να πάω στην Βραζιλία. Ήρθα, αποκλειστικά με δική μου απόφαση. Ακόμη και γνωρίζοντας ότι ο μέσος όρος παραμονής των προπονητών στη Βραζιλία είναι τρεις μήνες.

Οι αξίες μου δεν έχουν αλλάξει από τότε που ήρθα εδώ. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχω περισσότερους τίτλους. Και ο κόσμος σε αναγνωρίζει περισσότερο. Αλλά οι αρχές μου και ο τρόπος ζωής μου είναι ακριβώς οι ίδιοι. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα τρόπαια.

Μπορώ να θυμηθώ τις σχέσεις και την οικογένεια που δημιουργήσαμε εδώ. Το κύπελλο Λιμπερταδόρες δεν είναι αυτό που μου έρχεται πρώτα στο μυαλό. Έρχεται όλη η δουλειά, όλα τα βάσανα, να διασχίσω τον Ατλαντικό και να αφήσω πίσω την οικογένειά μου».


Τελευταία νέα

Σαν σήμερα το 1980: Ο Λόραντ, η πρόκριση κι οι 50 σφραγισμένοι… τενεκέδες με πέτρες

Το καλοκαίρι του 1976 ο Γκιούλα Λόραντ αποχωρούσε από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη με τον τίτλο του πρωταθλητή....

Στην ίδια κατηγορία