Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέες… σειρήνες από Κύπρο για Κρέσπο

Δημοφιλή

Το όνομα του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο φαίνεται πως κάνει… κλικ στο κυπριακό πρωτάθλημα, αφού μετά τα δημοσιεύματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες για τον Απόλλωνα και την διάψευση από την ομάδα της Λεμεσού, έρχεται νέο δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Ισπανός αμυντικός είναι κοντά σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, η κυπριακή ιστοσελίδα «goal.philenews.com» αναφέρει πως οι οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού έχουν κατέβει σε σχέση με πριν 10 ημέρες και πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία.

Αναλυτικά η κυπριακή ιστοσελίδα αναφέρει:

«Ο Κρέσπο είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Σωφρόνης Αυγουστή τον έχει πρώτο στη λίστα και είναι αλήθεια πως το τελευταίο 48ωρο όλες οι προσπάθειες του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων έχουν επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Κρέσπο «έπεσε» σε σχέση με τα λεφτά που ζητούσε πριν από δέκα ημέρες και η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι ορατή, με τις πληροφορίες μας να λένε πως τα έχουν βρει προφορικά.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βλέπει στο πρόσωπο του Κρέσπο έναν παίκτη με προσωπικότητα και με ικανότητα να ξεκινά το παιχνίδι της ομάδας από την αμυντική γραμμή. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από τον Πετρίδη αν χρειαστεί να κάνει και μικρή οικονομική υπέρβαση για την ευόδωση των επαφών».


Τελευταία νέα

Εκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό

Εστω και δύσκολα, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Πυλαίας με 28-27 στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος...

Στην ίδια κατηγορία